SPORTY Kids Almere Haven

Kinderopvang Kinderdagopvang
W3Schools Buitenschoolse opvang

Wij zijn erg trots op onze BSO groep SPORTY Kids Almere Haven. De SPORTY Kids groep wordt opgevangen in de vestiging Almere Haven, wat veel ruimte biedt zowel binnen als buiten voor talloze activiteiten. De nadruk ligt hierbij op het buiten zijn, bezig zijn met de natuur en sport en spel activiteiten denk hierbij bijv. aan; estafette race, zeskamp, speurtocht, voetbal, hutten bouwen etc. Bij SPORTY Kids Almere Haven werkt een heel hecht team, zij bieden veel structuur, en plezier aan de kinderen. Een (h)eerlijke rommelige BSO groep vlakbij het bos, waar vies worden niet erg is en een overall en kaplaarzen een must is.

Echt DE aangewezen plek voor kinderen die ECHT buiten willen zijn. Weer of geen weer, het maakt de kinderen niet uit. Zij willen buiten zijn en hebben een enorm terrein waar zij zich uit kunnen leven. Natuurlijk onder begeleiding worden er tal van hutten en spannende avonturen in het bos beleeft.

Kom langs en laat uw nette schoenen thuis!

Openingstijden

SPORTY Kids Almere Haven, opvang voor kinderen van 4 - 12 jaar.

De opvang is 52 weken open per jaar maandag t/m vrijdag, met uitzondering van nationale feestdagen zoals Kerstmis, Pasen, Koninginnedag, etc.

Naschoolse opvang is geopend vanaf einde schooltijd tot 18.30 uur.

Vakantieopvang is geopend vanaf 06.30 tot 18.30 uur.