kinderWORLD voordelen en mogelijkheden

  Voordelen in het kort

  • 52 weken per jaar geopend
  • Opvang voor kinderen van 0 – 12 jaar
  • Open van 6.30 uur – 18.30 uur
  • Alles inbegrepen
  • Zeer ruime gebouwen en tuinen
  • Goed bereikbaar bij alle uitvalswegen

  Naar school? Tal van BSO mogelijkheden, inclusief SPORTY Kids

  Persoonlijke opvang, ieder kind is voor ons een klein mensje met een eigen mening, wil en gevoel. Daarom is het zeer belangrijk dat elke pedagogische medewerk(st)er hier serieus mee omgaat en de juiste persoonlijke aandacht en verzorging geeft waar uw kind recht op heeft.

  Bereikbare opvang

  Over de keuze van de vestigingsplaatsen hebben wij uitvoerig nagedacht. In al onze vestigingen is er voldoende parkeergelegenheid en binnen twee minuten bent u vanaf de kinderWORLD dagverblijven weer op een uitgaande weg of snelweg.

  Comfortabele opvang

  Uw kind komt in een mooi en ruim opgezet gebouw met kwalitatief goede en complete Arbo-verantwoorde inrichting. Er is veelal vloerverwarming in de groepen, hygiënisch en ergonomisch meubilair (waar uw kind zich minder snel aan bezeren kan) en toch heel gezellig.

  Totale Opvang

  Waarbij alles - van luiers en fruithapjes tot eten en drinken (behalve speciale diëten) - door ons verzorgd wordt en dit is bij de prijs inbegrepen. Geen gezeul en gesjouw. Wij maken gebruik van de standaard Hero 1/2/3 en Nutrilon 1/2/3 babyvoeding, Kruidvat/Etos/AH voeding ook mogelijk aan te vragen. Alleen de fles, speen en knuffel van uw kind hoeft u zelf mee te nemen.

  Leerzame opvang

  Op een speelse manier maakt uw kind zich nieuwe vaardigheden eigen. De pedagogisch mede-werk(st)ers laten uw kind vaak in projectvorm kennismaken - uiteraard op een bij zijn/haar leeftijd en ontwikkeling passende manier - met de wereld om hem/haar heen. Elke maand hebben zij een thema met specifieke projectthema’s, zoals cultuur, sport, natuur, seizoenproject, sprookjesbosproject, Pasen, kerst, boekenproject etc. Zij bedenken dit voor elk kwartaal vooruit en stellen de ouders hiervan op de hoogte.

  Evaluatieboekje

  Uw kind krijgt een ‘evaluatieboekje’, waarin de pedagogisch medewerk(st)er de ontwikkelingen en belevenissen van uw kind evalueert, vaak met een foto van een leuke of bijzondere gebeurtenis; zo mist u niets van de ontwikkeling van uw kind en kan uw kind dit later ook zelf terug lezen.