Betalingen


Afdeling Financiën

De betaling voor de opvang geschiedt (vooraf) maandelijks. U ontvangt voor ieder kind voor het begin van de maand. De scherpe tarieven zijn gebaseerd op een totaalpakket (incl. standaard voeding en verzorging). Uw betaling dient te geschieden binnen 7 dagen na de factuurdatum. De betaling is netto contant zonder enige aftrek in de gangbare Nederlandse munt.

Wij vragen u vriendelijk ons een automatische incasso te verstrekken. Dan vergeet u niet te betalen en het scheelt veel administratie.

Wanneer u niet tijdig betaalt, zien wij ons helaas genoodzaakt 15% administratiekosten extra in rekening te brengen over het gehele factuurbedrag, met een minimum van € 35,00. De tarieven die genoemd worden zijn bruto prijzen. Uw belastingvoordeel is hierin niet opgenomen, omdat dit vanzelfsprekend afhankelijk is van u of beide inkomen.

Bank: ABN AMRO
Rekeningnummer kinderWORLD Almere Holding BV: NL79ABNA0597661340
Rekeningnummer kinderWORLD Almere-West BV: NL82ABNA0597670404
Rekeningnummer kinderWORLD Almere BV: NL18ABNA0597674078
Rekeningnummer kinderWORLD Stichting Etenstijd: NL68ABNA0431216037

Kijk voor het belastingvoordeel op deze site www.toeslagen.nl

Vraag uw kinderopvangtoeslag aan

Het is niet mogelijk om de kinderopvangtoeslag rechtstreeks op de kinderWORLD rekening te storten. U dient de toeslag op de eigen rekening te ontvangen en deze dan zelf over te maken naar kinderWORLD.