Ziekten / Calamiteiten en Gezondheidsrisico's


Ziekten

Bij diverse kinderziekten, verhoging of koorts kunnen wij uw kind helaas niet ontvangen bij kinderWORLD, mede gezien het feit, dat andere kinderen 'aangestoken' kunnen worden. kinderWORLD hanteert in principe de aanbevelingen van de GGD, maar behoudt zich het recht voor om van de aanbevelingen af te wijken indien wij dat gerechtvaardigd vinden. Zo kan het voorkomen dat wij u vragen uw kind toch te komen ophalen, daar het kind zich echt niet lekker voelt en thuis wellicht comfortabeler zou zijn. Alles in goed overleg en harmonie. kinderWORLD hanteert haar eigen ziekteprotocol met de richtlijnen van de GGD.

Calamiteiten

Bij calamiteiten hebben wij afspraken gemaakt met de dichtstbijzijnde EHBO-post of ziekenhuis waar wij dan direct naar toe zullen gaan. Tevens trachten wij u vanzelfsprekend zo snel mogelijk te bereiken. Wij vragen u derhalve om één of meerdere telefoonnummers, mobiele nummers en/of adressen achter te laten, waar wij u kunnen bereiken in geval van nood.

Gezondheidsrisico’s

Gezondheidsrisico’s in een kindercentrum (0- tot 4-jarigen), rapport door Landelijk Centrum Hygiëne en veiligheid, deze kunt u hier downloaden.