Warme maaltijd bij kinderWORLD


kinderWORLD biedt u als ouder(s)/verzorger(s) de mogelijkheid om een warme maaltijd voor uw kind/kinderen af te nemen voor de KDV groepen 0-4 jaar.

Dit houdt in dat u ervoor kunt kiezen om voor een kleine vergoeding per maaltijd (zie hiervoor de tarievenlijst), een contract kunt afsluiten. Dit bedrag wordt bij de maandfactuur met u verrekent (prijswijzigingen onder voorbehoud). Ook kunt u ervoor kiezen om geen warme maaltijd in het pakket te nemen, dan kiest u automatisch voor de broodmaaltijd.

De maaltijden zijn op onze wensen in samenwerking met de leverancier afgestemd. Er is voldoende afwisseling in de menu’s en de hoeveelheden zijn ruim toereikend. U heeft de keus om uw kind(eren) warm te laten eten om 11.45 uur. 

De warme maaltijden worden aangeboden in de nu volgende vestigingen;

  • kinderWORLD Almere-Haven
  • kinderWORLD Almere Stad

Wilt u gebruik maken van deze service, stuurt u dan een e-mail naar kinderworld@kinderworld.nl en dan wordt er een aanpassing gemaakt in het huidige contract. Bij een nieuw af te sluiten contract kunt u bij de opmerkingen aangeven als u gebruik wenst te maken van de warme maaltijd.

Let op! Warme maaltijden vallen niet onder de wet kinderopvang. Het is niet mogelijk om hier kinderopvangtoeslag voor aan te vragen.